sunnuntai 25. tammikuuta 2009

95. osa: The Winner takes it all.

Haa! Eilinen oli loistokas. Voitin jälleen kerran pelin, jossa en vielä koskaan ole hävinnyt (tosin kerran tuli tasapeli). Lisäksi rikoimme NeitiGeen kanssa ennätyksiä Trivial Pursuitissa: jo ensimmäisellä vuorollamme saimme kasaan viisi kuudesta kerättävästä objektista (miksi niitä oikeasti kutsutaan?). Taisimme vastata väärin vain kahdesti koko pelin aikana. Käyttäisin termiä murskavoitto. Muuta jatkoivat peliä jälkeemme noin tunnin, jonka aikana me tutustuimme keittiön puolella tarjoiluun ja naapuritalon poikien hierarkiseen tv-ilta käytökseen. Kuvamateriaalia tarjolla hetijoskus.
Eilen oli myös sikäli mainio päivä, että Jaffatäti saapui yhden välivuoden jälkeen vierailulle Sveitsistä tänne Suomeen. Jess! Tänään kohtasin myöskin kummejani, joiden tytär täytti 15 (vastahan sekin oli leikki-ikäinen, mihin se aika oikein menee?!). Kahvittelun lomassa kuulin jännittäviä tarinoita ensihoitajien arjesta. Uffh, itse en kestäis. Eli pisteet sinne suuntaan.
Huomenna on täysi työpäivä, koulua on kahdeksasta neljään ja yhtäaikaa pitäisi olla useammassakin paikassa. Koitan keskittyä positiiviseen, eli siihen että oppiminen tapahtuu hyvässä seurassa. Toivottavasti saan riittävästi unta. Ehkäpä houkuttelen Nukkumatin esiin Ylen tarjoamilla dokumenteilla. Avaraluontomies ei petä (niinkun ei muidenkaan pitäis).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Trivial pursuitissa kerättäviä "nappuloita"/"timantteja"/jne. kutsutaan oikeasti (wikipedian mukaan) lohkoiksi. Mystery solved! (:

t.K

ejma kirjoitti...

ne on enoja. tahi pylpyröitä. sanoo wikipedia mitä tahansa! itse pidän enemmän enoista. eno veneeseen. ja vene pitää aina tasapainottaa, ettei tipu enot veneestä. ja kun on viis enoa, ni äkkiä pitää saada kuudes, ettei vaan kerkee kaatumaan. se o jämpti!