maanantai 19. tammikuuta 2009

91. osa: Mission accomplished!

NeitiGeelle on nyt löytynyt uusi, ihana ja avara koti, jossa on useita huoneita (yksiöydestä huolimatta), eikä ainuttakaan ruoanlaitosta kiinnostunutta ja rasvakeittimeensä syvästi kiintynyttä kiinalaista. Joko kohta pääsee muuttamaan? Aion käyttää huomisaamun luennon (no se käsittelee laadullisia tutkimusmenetelmiä, eikä siten ole ollenkaan oleellinen) listojen kirjoittamiseen. Oi indo ja pinkeys. Jokos mä olen kertonut, kuinka paljon pidän muuttamisoperaatioista? Siitä tulee ihanaa. Ihanaa!
Tämä päivä on ollut ihanhyvä. Ehkä siksi, että Seminaarinmäellä bongattiin sekä mattik (vakuuttavin professori koskaan), että Slovaki (toim. huom. ilman tyttöystävää). Kahviakin nautiskeltiin, vaikkakin riisisuklaan hintaa oli nostettu kymmenellä sentillä. Huutava vääryys.
Huomenna on edessä raskas ja äärimmäisen pitkä koulupäivä, ihan totta. Ainakin kymmenestä kuuteen on istuttava erinäisiä asioita oppimassa. Huomenna voisin myös avautua hiukan aiheesta niinamikkonen ja päivähoidon fasistisuus. Niin ja huominenhan on NeitiHein syntymäpäivä, onnee! Juhlinnat toteutetaan muuten ensi lauantaina lautapeli-iltamien hengessä. Lupaan olla läpsimättä/huutamatta/muuten hermostumatta. Teretulemast, esim juustokakun kera.
Jaahas. Jospa yksi nopea Gilmore-jakso ennen uinahtamista. Ja vielä kerran Emma Salokosken Veden alla kappale, joka on ihanajaparasjamahtava ja jonka voi kuulla täällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia raskaaseen koulupäivään, lupaan vielä joskus olla yhtä ahkera kuin sinä! <3 Minna