torstai 19. helmikuuta 2009

106: Sijaistoimintoja.

Aion nyt ottaa kolmentoista minuutin tauon stressaamisesta, ahdistumisesta ja epätoivosta, joita proseminaarityön tekemättömyys aiheuttaa. Sen mä vaan sanon että tutkimuslupa-asiat on ihan just niin vaikeita ja elämä vielä vähän vaikeampaa.
Ja niihin muihin aiheisiin: Minulla on uusi laukku, se on suuri ja tilava ja nahkainen ja musta ja kaunis ja se näyttää suurinpiirtein (tai juurikin) tältä:
Ja minulla on tapana täyttää se päivittäin mm. kaikella tällä: muistitikku, rahapussi, penaali, kalenteri, prosemmavihko, kännykkä kuulokkeineen, kansio, Pussukka (joka sisältää esim käsirasvan, särky-, ynnä muita lääkkeitä, nenäliinoja, purkkaa, huulirasvoja ja näköjään myöskin plekrtan). Melko paljon Marimekkoa, huomaan.
Avaimista vielä lähikuva, koska Mansikkamaatuska on niin hieno. Omia avaimia on joukosta alle puolet, sillä samassa renkaassa roikkuvat myös NeitiGeen ja meidänäidin vara-avaimet.

Jaahas, se oli sellainen tauko, nyt takaisin sorvin ääreen. Tai siis tutkimuslupa-anomuksen. Aion kirjoittaa pitkän tarinan siitä, missä, milloin ja kuinka vielä toistaiseksi olemattomat tutkimusaineistot tullaan tutkimuksen päätyttyä tuhoamaan.

Ei kommentteja: