sunnuntai 21. joulukuuta 2008

73. osa: Arkihuolesi kaikki heitä!

Joululaulut on jälleen lauleltu, tällä kertaa Taulumäen kirkossa. Tahtoisin lähettää terveisiä sille suuriääniselle mieshenkilölle, jonka vieressä istuin. Ennen musiikillista heräämistä toteutin suursiivouksen. Illalla näin NeitiGeetä ja emmaheitä, jolle hävisin Monopolissa hillitysti. Haimme alakerrasta pizzaa ja kolajuomaa, tunnelma oli kuin jenkkiläisessä sitcomissa! Tein myös jotain, mitä en ole ennen tehnyt, vaikka amme on ollut osa elämääni jo lähes kolme vuotta: Kävin vaahtokylvyssä! Ja kun kerran tehdään, niin tehdään kunnolla, eli kynttilät, kylmät juomat ja hempeät taustamusiikit kehiin. Uusi pahe on syntynyt, vaikkakin saavutettu rentous oli vain väliaikainen mielentila. Poltin nimittäin sormeni silitysraudan kanssa heiluessani. Miksi ihmiselle pitää kerran vuodessa iskeä pakottava tarve silittää kaikki kello nollayks?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

nohnih rakas sisarentytär ellanlallaa... Nyt oli juuri se aika tutustua tähän blogiisi ja siihen kommentointiin, sikäli mikäli aihetta löytyy...
ja aina löytyy...

Tänään saimme tänne maalle jouluisen maiseman, aikas märänlaisia rämpäleitä sateli aamusta mutta parani nyt iltaa kohden. Siis saimme valkean joulun.

Joten tunnelmaa löytyy ammeen laidan ulkopuoleltakin.

..ja silittämistä voisit tulla harjoittelemaan tänne maaseudun rauhaan ettei sormet käryäis.. ryppypino löytyy joulupiilosta 2kaapista. Tervetuloa!