tiistai 9. joulukuuta 2008

63. osa: Juhlinnat jatkukoot!

Juhlimme syntymäpäiviäni joulukuun viidentenä pätkiskakun, omenapiirakan ja kanelivaahdon, juustoskonssien, lohifetaparsapiirakan, piparien ja suklaan voimalla. Ruoka oli hyvää ja kahvi kylmähköä :)
Minua lahjottiin lähes ylenpalttisesti(?!?), sain muun muassa Gilmore Girlsin ensimmäisen tuotantokauden, Lumenen tuoksun, villamyssyn ja -töppöset, korillisen lohtusuklaata, kitaran sekä Iittalan Kartio kaatimen (NeitiGee <3).> Mummilta ja papalta sain ruusukimpun ja irmatädiltä niille maljakon, joka on kaunis. Eikä tässä vielä kaikki! Postissa on tulossa yksi paketti, jonka sisällön tosin jo tiedostan, samoin kuin erään toisen viiveellä tulevan lahjan. Ainiin! Sitten yksi Helsingin tyyppi vei minut vielä Memphisiin syömään, se oli ihana viikonloppu!
Se, joka väittää ettei tavara onnelistuta ihmistä, ei mitä ilmeisemmin ole ollenkaan tutustunut Lorelai ja Rory Gilmoreen. Paras sarja koskaan. (Vinkki joulupukille) Mieli on niin hyvä, vaikka tenttipaniikki uhkaa ja kevään aikataulu on jo nyt ruuhkautunut huolestuttavissa määrin.

3 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Hyvää myöhäistä synttäriä! Mustakin Gilmoren tytöt on tosi hyvä sarja :D

kunffupandat kirjoitti...

myöhäistä synttärii =D

Ella. kirjoitti...

Ooh, lukijoita! Ja onnitteluja. Kiitos! :)