perjantai 26. syyskuuta 2008

32. osa: Sorbettia ja sormivammoja.

  • Eilinen. Kuinka vaikeaa onkaan saada aika kulumaan kun odottaa jotakin tai jotakuta? Ompelin kaikki viimeviikolla takeista ympäriinsä lennelleet napit takaisin paikoilleen, kannoin kotoa rikkinäisen mikroaaltouunin ja muut roskat, kannoin kotiin uuden lipaston ja korjasin sen (kenkien säilytysongelma on ratkaistu!), organiseerasin keittiön kaapin päälliset, puhuin puhelimessa, keitin kahvit äitille, satutin sormeni, pelasin pasianssia, katselin Maailman ympäri 80 päivässä -dvd:tä, ihastelin syysmaisemaa, vilkutin remppamiehille..

Ja odotus palkittiin! Ainoastaan tunnin aikataulusta jäljessä Neiti Tanssii Kadettien Kanssa saapui ilahduttamaan elämääni. Kaupan ja Filmtownin kautta kirmasimme hellan ääreen tortilloja tekemään ja oheista höpöhöpöleffaa katselemaan. Oikein oli mukavainen ilta, pienistä vastoinkäymisistä ja pahasta sorbetista huolimatta. Joko kohta uudestaan?

Seuraavaksi marssin kohti sitä samaista Filmtownia, palautan eilisen leffan ja vaadin korvausta psyyk./fyys. kärsimyksistä, sillä dvd ei toiminut täydellisesti.

PS. Ihanaihanaihana. Think I'm in lööv. PPS. This one is for Annika: I hope all this spoken language in written form doesn't freak you out :) Just concentrate on the words you can recognise!

Ei kommentteja: