torstai 25. syyskuuta 2008

31. osa: Kirppiskeikka.

Lauantain kirppikseltä mukaan lähtivät kuvassa näkyvät tuotteet, joista ruudullinen, pallollinen, keltainen ja vihreinen ovat Pikkupirjon omaisuutta. Ja tahtoisko Hynynen ton mekon?

Villatakki on niin lämmin, etten luovu siitä koskaan. Myös kaulahuivi ja pipot ovat pidettäviä. Keittiön pöydälle ostin Anopinhampaan.

Kasveista puheenollen, viime jouluna saatu Tulilatva on alkanut kukkia! Keväällä akateemisesti istutettu Kiinanruusu on myös lähtenyt hyvin kasvuun. Ja ne paprikat! Kuulkaas, ne tekee paprikoita Mummin parvekkeella. Ihmeellistä! Peikonlehti puolestaan alkaa olla jo liiankin suuri, yksi pistokas tarjolla -kuka tahtois?

Loppuun vielä PäivänBiisi. Tänään on niin kertakaikkisen mainio päivä! Aamun olen käyttänyt siivoillen ja laulellen, seuraava missio on lankata kaikki mustat saappaat (3 paria). Aion ehtiä myöskin Tiimariin ennen Neiti tanssii kadettien-kanssa:n junan saapumista Helsingistä. Jatkosuunitelmiin sisältyy leipomista, valojen bongausta, hyvyyksiä, halauksia ja elokuvia. Voiko enempää toivoa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

löityikö kirpparilta tänään mitään?
entä ootko keksinyt mekolle käyttöä?
rupea käymään mun kanssa salilla?