torstai 15. huhtikuuta 2010

217: Sä tahdot kaiken muttet mitään saa

Minulla oli tänään kaksi luentoa. Myöhästyin molemmista vartin verran. Ensimmäisellä join litran vettä ja jälkimmäisellä kirjoitin listan. Siinä luki, että:
  • Koiranpentu, lautalattia, oranssiin taittava punainen kynsilakka, kesätyö, kesäloma, kaakelimaali, kampaaja-aika, vaellusratsastus, tyhjiöpakkain, pyöränpumppu, parveke, farkut, laskosverhot, häät, vaatehuone, motivaatio, mp3-soitin, rusketus, sijaistenttijä, järvinäköala, vaaleanpunainen pelargonia, jäätelö, pidemmät hiukset, räsymatto, keinutuoli, pomppulinna, seinäkello, kukkamekko, sykemittari, itsevarmuus, keittiö, uusi kotikaupunki, pääaineen vaihto, mochaccino, tikapuut, pölyhuiska, mustamulta, mökkireissu, auringonpaiste, mansikkakakku, tatuointi, kesä, kitaran satula, merisuola, 1,5 metriä kangasta, pesukone, mielenrauha, Karo pt:ksi, nahkatakki, kenkälankki, kukkaruukku, hattara, lyhyemmät hiukset, hyttysten sukupuutto, gradu, univelattomuus, vatupassi, keskittymiskyky, vesivärilehtiö, psykan appro, vatsalihakset, lottovoitto, mikrokuituliina, Sköna hem, leffailta ja pähkinänsärkijä.
Ps. sinulle, joka päätit maanantaina googlettaa "Kari Ketonen on ihana" ja päädyit tänne, tahtoisin sanoa että kiitos ja anteeksi. Ja että Kareista ihanin on kylläkin Kari-Pekka (Toivonen, tietenkin).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni rimmelillä on aika ihana oranssiin vivahtava/ oranssinpunainen kynsilakka. Maksaa kenties 4 euroa. Tässä vielä liite kuvaan minkä löysin: http://www.hey-dollface.com/wp-content/uploads/2009/08/rimmel-lasting-finish-nail-.jpg

t. tangomango

ps. aina on parempi jos tietää mitä haluaa, koska siten on helpompi tehdä systemaattisia suunnitelmia tavoittelemiensa asioiden saavuttamiseksi. <3

Ella. kirjoitti...

Kiitos vinkistä, hyvältä näyttää (niinku kuuluuki)!