keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

260: Huominenkin on kesän kuumin päivä.

Superhelle! Hyperhelle! Ennätys helle! Vaarallinen helle!
Potato potato. Kuuma on, kuuma on ollut ja kuuma todennäköisesti tulee olemaan.
Top5 hellehyvät:
1. Helle kasvattaa luonnetta. Jotenkin on pakko harjoittaa jatkuvasti itsehillintäänsä, niin verbaalisen frustraatioiden purun, kuin mielihalun olla pukeutumatta, suhteen.
2. Helle hivelee urheilullista itsetuntoa. Hikilenkkiin ei nyt oikeastaan vaadita kuin urheiluvaatteisiin vaihtaminen (kolme hurraa-huutoa kosteutta hylkiville teknisille materiaaleille).
3. Helle inspiroi. Ikinä, siis ikinä, ennen ei ole ollut näin paljoa suunnitelmia sadepäivän varalle. Sitku-lista on lähes loputon.
4. Helle vapauttaa. Erinäiset pukeutumisestot ovat poistuneet. ("Kyllä mä voin käyttää näin lyhyttä helmaa ilman leggareita", "eihän tää paita ookaan liian avoin" jne. jne.) Toisaalta tätä voidaan kutsua mys itsekritiikin puutteeksi.
5. Helle antaa tekosyyn. Kaikkeen ja ihanmihinvaan. ("Pakko syödä vielä yks jätski, on jotenkin tosi lämpöhalvauksellinen olo.")

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

musta paras oli iltiksen SEKSIHELLE! -otsikko. siis seksivau ja PINKova juttu hei..

t.tangomango

Laura kirjoitti...

Saanen jättää pienen välihuomautuksen niistä teknisistä materiaaleista vaatteissa. Kaksi päivää sellaista (työ)paitaa pitäneenä (2 pv jäljellä) voin kertoa, että hylkii varmasti kosteutta, mutta ehdottomasti myös jättää sisäpuolelle. Ts. hiki valuu norona selkäpuolella ja mahapuolella ja jokapuolella. viehättävää!