sunnuntai 24. tammikuuta 2010

192: Maailma on pomppulinna -jos tahdot niin.

Tällä viikolla olen pomppinut velvollisuuksien yli kohti hauskuuksia. Maanantaisen ekskursion lisäksi olen saavuttanut pienimuotoisen oman ennätyksen treenaamisen saralla, syönyt kiintiön täyteen pirkkiksiä, toiminut tutorina, shoppaillut hivenen ja viettänyt aikaa nojatuolissa Neiti Marplen seurassa. Ai mutta, tein toki jotain hyödyllistäkin: hain kesätöitä ja lähetin ärhäkän sähköpostin erääseen nimeltämainitsemattomaan kustannusyhtiöön.
Viikonloppu on ollut hurjan hauska. Tapasin pitkästä aikaa mikkeliläisen Mydearin, jonka kanssa kävimme Salsa Orkideassa tankkaamassa ja Hutungissa hohtokeilaamassa. Eikä minun keilapalloni edes lähtenyt taaksepäin! Ei, sen sijaan tein ainakin neljä viiva viisi kaatoa ja suurinpiirtein 168pistettä, jotka oikeuttivat minut mestaruuteen eli voittoon eli maineeseen ja kunniaan. Tai no, ehkei sentään. Mutta mukavaa oli. Minusta on mainio ajatus nimittää urheiluksi lajia, jota voi suorittaa minihameessa hittibiisien tahtiin tanssahdellen. Niin että kuka alkais harrastaa kanssani keilausta/keilailua/keilaamista (ammattisanasto on vielä hiukan hukassa)?
Ach. Minua on myös lahjottu! Tänään kävimme kummilassa kahveilla ja sain yllätyslahjana tällaisen ihanuuden, jonka asensin jo aiemmin löytämääni lasilyhtyyn:
Ja sit toisen paketin saatekirjeenä tuli tällainen. What? Onko tämä vihje vai vinkki?
En tiedä, mutta ripustin sen varulta vessan oveen.

Ei kommentteja: