tiistai 22. syyskuuta 2009

165: Ja sata salamaa iskee tulta.

-tai ainakin yksi muodoltaan sellainen, palovamma vasemmassa ranteessani. Kaadoin sosekeitot kaikkialle. Mikä onni, että pesin viikonloppuna keittiön valkoisen maton. Puhtaalla taustalla kukkakaaliperuna-mössökin näyttää jotenkin kauniimmalta, herkältä. Nukuin lohduksi päiväunet. Opin kirjoittamaan viittomakielen parametrejä muistiin. Sitten nukuin vielä toisetkin unet. Jaksoin jumpata päänsärystä huolimatta. Ihaninta on sen jälkeen suihku & sauna, se ansaittu rentous lihaksissa. Föönasin ja kampasin hiuksetkin ennen kaupunkikierrosta. Ostin jumppavaatteita ja 1,5 litraa maitoa, vaikka haaveilin farkuista ja hesburgerista. Pyöräilin ylämäkeä kotiin pipo päässä. Tiskasin vuoren ja paistoin pitsan, pistin lisää juustoakin. Tuntuu että reidet on jo pienentyneet. Siksi söin kaksi palaa suklaata.
Huomenna viiton ja hoidan Asioita. Aloitan tenttiin lukemisen. Jumppaan ja saunon. Imuroin, jos siltä tuntuu. Mietin menisinkö ylihuomenna yhteen paikkaan. Ja mitä laittaisin lauantaina päälle?
Aikahyppy. Eilen kävin kirppiksellä perheen kanssa. Löysin talvitakin ja funktiottoman kaunistuksen. Ostin Sinkkuelämää-poksin ja näin jälleen kirppismiehen. Join kahvia, pökerryin kofeiinista.
Nautin.

Ei kommentteja: