lauantai 6. kesäkuuta 2009

140: Odottavan aika on piinaavan pitkä.

Kuulkaas. Koska NeitiHei nyt todellakin indeed lennähtää Kanadaan yli puoleksi vuodeksi, on minun etsittävä ja löydettävä itselleni uusi koti. Oma koti. Yksiö. Etsintä on aloitettu ja tässä olis nyt tää vaatimuslista:

- parketti/laminaattilattia - parveke - keittiö (ei mallia avo-, tai komero) - siisti kylppäri (putkirempat suoritettu) - eteinen, johon saa naulakon ja kenkähyllyn - hyvät säilytystilat (kaappeja+vaatehuone+vinttikomero) - lähellä yliopistoa ja keskustaa - nätti, tai ainakin remontilla nätiksi muunnettava - tilava (min. 25m2) - leveät ikkunalaudat - mukava vuokraemäntä/-isäntä - tilaa pesukoneelle (tai toimiva pesutupa ja kuivaushuone) - kipuraja 400e/kk Ensimmäisessä näytössä on nyt käyty. Maanantaina saan tiedon, onko seuraavanlainen asunto minun: parveke (-kaikki ne brunssit kukkien ja kynttilälyhtyjen lomassa!), laminaattilattiat, ISO vaatehuone (elämänirakkaus), 300m yliopistolle (vartti lisää unta aamuisin), vasta remontoitu (julkisivu, putket ja asunnon seinäpinnat) ja yllättäen äärikaukaisen sukulaisen omistama ja kohtuuhintaan vuokrattavissa. Saahan ihminen valita asunnon vaatehuoneen perusteella, saahan? En oikeastaan edes muista esim. keittiön kuntoa tai varustetasoa (NeitiGee, oliko siellä kuivauskaappi?). Ja sänky ei ehkä mahdu kunnolla samaan tilaan pöydän ja kirjahyllyn kanssa, eikä suurelle surkealle ole paikkaa. Ja näköalakin taisi olla aika ankea. Ja muutamat seinät vaaleansiniset. Mutta kun ne kengät sais niin kivasti riviin! Ja mekot ynnä muut myös.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"ärikaukaisen sukulaisen omistama"? :0
toivotaan että saat sen. ja toivotaan, että mullekkin ruvetaan ettimään kämppää, jossa olisi myös ihana vaatehuone!
<3llä: pikkupiro

Laura kirjoitti...

onneksi sulla ei ole vaativanlaiset kriteerit :D ja ainahan voit toki nukkua ihanassa vaatehuoneessa. ratkaisu kaikkeen, vai mitä? peukut ja varpaat pystyyn, että saat kämpän!

Ella. kirjoitti...

pirjo-pallero: sen vuokraisännän suku on samoja Storckoviuksia kun me.

Laura: en mä ole vaativa, ainoastaan nirso :D peukut puutuu jo!

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei, mitä jäi mainitsematta?!?!? Kuka asuisi lähes naapurissa?!?!?!

Ella. kirjoitti...

Ja ystäväni Minna asuisi napurissa koko kesän! en suinkaan unohtanut mainita, ajattelin pyhittää aiheelle kokonaan erillisen kirjoitelman.