tiistai 6. syyskuuta 2011

438: ensimmäiset syysoireet- Olen siirtänyt sänkyäni. (Kun on kaksi vuotta nukkunut samassa nurkassa, vaatii uusi sijainti sopeutumista, etenkin kun on edellisen kerran nukkunut yli viisi yötä peräkkäin omassa sängyssään joskus toukokuussa.)
- Vaihdoin kahvikeksini erilaisiin (suklaakeksjä parempia ovat vain pähkinäsuklaakeksit), mutta niitä ei saakaan kaikkialta, joten jouduin jo tyytymään korvaaviin: heti ensimmäisellä puraisulla tiesin että on tapahtunut virhe ja vääryys, mutta söin kuitenkin juuri urheasti kerralla kolme.
- Hankintalistani kärkeen on kiilannut sadetakki.
-To do -lista on kutistunut yhteen g:llä alkavaan, jonka ignooraamisesta olen kehittänyt eräänlaisen taiteenlajin (tai  paremminkin patologisen tarpeen).
- Vein kaikkein kesäisimmät kenkäni vintille -ja hain kaikkein kesäisimmät kenkäni vintiltä, sillä muistin että jo kolmen viikon kuluttua lepuutan hermoparkojani Andalusian auringon alla.Onko ruudun sillä puolella inspiroiduttu uudesta vuodenajasta ja laitettu elämä uusiksi/järjestykseen?

2 kommenttia:

Maapallosilmä kirjoitti...

Vaihtunut vuodenaika on mitä ihanin. Odotan, että jo sunnuntaina (!) pääsen marssimaan lapin ruskaluontoon. Keskelle ei mitään. Syksy on masentavassa harmaudessaankin parasta. Ja alkanut koulu sitten? Siitä ei puhuta.

Ella. kirjoitti...

oi, ihanaa reippailureissua! toivottavasti säät suosii.