keskiviikko 24. elokuuta 2011

432: You say messu, we say festari!
- Roadtripin ikuistaminen on otettava vakavasti: järkkärin on suotavaa napsahdella jo parkkiruudusta peruuttaessa, hienoinen hassuttelu autosta löytyvää rekvisiittaa käyttäen on sallittua.

- Mahdolliset hermostumiset/kiukustumiset/frustraatiot pyrtiään ennaltaehkäisemään pitämällä seurueen suihin suuntautuva karkkivirta tasaisena.
 


- Pohjanmaan läpi on ajettava pelottomasti ja vaudilla! Huumori pelastaa hurrikaaneiltakin (ja matkalukeminen takapenkkiläiset tylsyydeltä ja sopimattomilta vitseiltä). 

- Kuten innomies on opettanut: jos sitä ei voi peittää, sitä pitää korostaa! Näin ollen sekä ihastelu, päivittely, että paheksuminen on osoitettava ilmeillä ja eleillä niin, ettei epäselvyyksille jää tilaa. Kanssaihmisiä voidaan ilahduttaa myös lanseeraamalla käyttöön uusi adjektiivi kuvaamaan glamourhenkistä sisustusta: kharmahtava (jonka jälkeen lauletaan kaksiäänisesti pätkä bad romancen raaraa-osuutta).  

- Ennen messualueelta poistumista osallistutaan vielä viimeisiinkin arvontoihin ja äänestyksiin, sillä kukapa meistä ei haluaisi voittaa pikakompostoria/leikkimökkiä/ilmanvaihtojärjestelmää?

- Luota vaistoihisi! Hese (ja sieltä toisinaan myös peitsamon kari) löytyy kyllä aina. Tosin on myönnettävä että epätoivo, kauhu ja nälkäkuolema olivatkin yllättää uupuneen festarikansan viralliselta pysäköintialueelta poistuttua: ei kyltin kylttiä eikä tieviitan tieviittaa, vain kapeita (yksisuuntaisia) kujia ja loputtomia risteyksiä.

- Kotimatkalla olisi reissuromanttista pysähtyä munkkikahville tunnelmalliselle räkälähuoltsikkalle, mutta siinä satasen vauhdissa ja ultrabrata laulellessa saattaa käydä niinkin, että ajaa epähuomiossa kaikkien molempien avoinna olevien huoltamoiden ohi. Tankkausoperaatio kannattaa siis suorittaa viimeistään Kaustisilla, ellei halua jäädä erämaan armoille.

- Kun kaikki cd:t on kuunneltu läpi, on aika kääntyä kuunnelmien puoleen. Radioteatterin Knallia ja sateenvarjoa kuunnellessa ihastuimme erityisesti seuraavaan  repliikkiin: "kärsimysteni malja on ylitsevuotavan täysi". 

Ps. Kaksi ensimmäistä kuvaa Rikhardsonin, jonka lifestyleblogin heräämiseen maailman on syytä varautua.

Pps. Jos nyt jollekin jäi epäselväksi, retkemme suuntautui Kokkolan Asuntomessuille. Mutta palataan niihin sisustuksellisiin seikkoihin sitten myöhemmin. 

Ei kommentteja: