torstai 20. marraskuuta 2008

57. osa: Tiistaitraditio.

Meilläpäin on tullut tavaksi tarpoa tiistaisin Filmtowniin hakemaan pari leffaa ja pussi karkkia. Luksusta arkeen, sanoisin. Tässä viimeisimpiä löydöksiä, sokerina pohjalla ihana Jamie Bell:
Näistä kaksi viimeisintä on nautiskeltu paitsi neitiHein, myös Neiti Tanssii Kadettien Kanssaan seurassa, joka saapui riemastuttamaan minua yllätysyövierailullaan kaukaa pääkaupungista saakka. Universumi olisi kurja paikka ilman sellaisia Ystäviä, jotka tulla tupsahtavat ja tuovat hyvänmielen tullessaan.
Toki olen harrastanut myös korkeampaa kulttuuria käymällä teatterissa. Itseasiassa tälläkin hetkellä mun oli tarkoitus istua Kaupunginteatterin pehmeillä penkeillä, mutta erinäisten syiden seurauksena olenkin istunut illan tietokoneen ääressä, kirjoittaen esseitä muun muassa seuraavien otsikoiden alle: Kauneuden ja rumuuden asymmetria, Taiteen poliittiset funktiot ja Taide inhimillisen kasvun tukijana.
Viikonloppu kulunee -yllätysyllätys- meidänäidin seiniä maalaillen. Tavoitteena olisi myös kirpparille joutavien vaatteiden ja kenkien metsästys ja valmistautuminen myyntisessioon. Haaveilen myös ihan oikeaan elokuvateatteriin ehtimisestä, nähtävien listan kärjessä edelleen Happy Go Lucky. Ehdottaisin, että A-rapun jalkapalloilija veisi minut sinne. Kiitos.

2 kommenttia:

ejma kirjoitti...

typo

Ella. kirjoitti...

I know. Fixed it.